2014-03-19

Hej alla kusiner och barn!

Nu är det dags att titta på hemsidan igen. www.josefochelsa.se
Margaretas sida har fått text och jag väntar på bilder som ska förgylla den. Magnus har bidragit med text och bilder om sitt liv och har fått en egen sida som man kommer till via Karins eller via inloggning. Andra som vill ha med bilder och uppgifter från aktuella familjer får gärna det om ni skickar bilder med instruktioner vad det ska stå. Jag törs inte skriva själv om de levande. Min dotter Mona har bidragit med några rader om sig och en bild.

I Karl Johans själfbiografi hittade jag en bild av Elsa och hennes syskon. Ett syskon som jag glömt fanns med där så jag fick ändra texten om dessa. Jag råkade nu hitta anteckningar jag gjort 1994 om Veras kusiner med föräldrar på Elsas sida. Det måste vara efter ett samtal med Vera. Den bortglömda är Lydia som dog under första världskriget i S:t Petersburg. Hon var sjuksköterska och kanske föll hon på sin post.

Hur blir det nu med kusinträffen? Jag har talat med Bosse i telefon och han föreslår Sjöcaféet vid Djurgårdsbron i Stockholm. Kan vi träffas där för en gemensam lunch lördagen den 7 juni kl. 12.00? Dagmar försvinner iväg på långresa i mitten av juni och det vore fint om hon kunde vara med.

Be gärna era barn och syskon att meddela mig så får de detta brev direkt – annars kan ni ju vidarebefordra om de är intresserade.

Kom med synpunkter och idéer! Dela med er genom att klicka på ”svara alla”!

Ha det bra!

Sten MY

webbsideredaktör