2014-04-08

Hej alla kusiner och barn!

Nu är det dags att titta på hemsidan igen. www.josefochelsa.se

Det har hänt en hel del sedan sist. Det har fyllts på bilder och text på nästan alla ställen. Dagmar har skickat två omgångar som jag har försökt sprida till de ställen som jag tyckte passade bäst. Många bilder ser man bara text om man låter pilen stanna några sekunder på bilden. Säg till om jag behöver vara tydligare. Från Inger har jag fått en massa material om våra släktingar och både bilder och texter med upplysningar om hur de tänkte och skrev. Elsas vigselprotokoll finns inskannat men bara hälften. Borde jag ta med hela? Hennes favoritpoet finns presenterad. Hennes tankar på att bo i USA visas.

Det har blivit så många bilder att det har verkat oöversiktligt och därför har vissa fotografier fått länkade sidor både från Josef och Elsa.

Bosses sida har bara bilder från bröllopet. Jag har inte internetkontakt med honom så jag förlitar mig på Magnus om det är du som håller kontakten. Kanske får det vänta till slutet av maj månad då vi planerar att hälsa på i Bro och fotografera om en del bilder och komma överens om text.

Om kusinträffen så blir den av. Sju stycken är redan anmälda – bara kusiner – och det blir kanske bäst i första omgången. Jag har tittat på Sjöcaféet i helgen och det verkar bra. Alltså kl 12 lördagen den 7 juni ses vi där och ett bord kommer att vara reserverat. Vi ska beställa vegetarisk lunch tre veckor i förväg. Vill du ha det så meddela mig i god tid. Annars är det en vanlig brickservering.

Kom med synpunkter och idéer! Dela med er genom att klicka på ”svara alla”!

Ha det bra!

Sten MY

webbsideredaktör