2014-05-06

Hej alla kusiner och barn!

Nu är det dags att titta på hemsidan igen. www.josefochelsa.se

Det har hänt en hel del sedan sist. Bosses sida har fyllts med bilder från andra sidor men där han är med. Han ska ta med sig ett fotoalbum den 7 juni så då kanske jag kan fotografera av en del andra och lägga in dem. Jag har också skrivit in en del texter som Elsas far och Josefs mor skrivit i jubileumshäften om metodistkyrkan i Limhamn och utdrag ur brev från Augusta till Josef. Där finns nog en del att hämta när jag hunnit läsa breven som jag fick av Inger. Jag har också lagt in några ytterligare roliga barndomsminnen som jag fått av er.

Det har blivit så många bilder att det har verkat oöversiktligt och därför har vissa fotografier fått länkade sidor både från Josef och Elsa.

Som sagt kusinträffen den blir av. Nio stycken är redan anmälda – bara kusiner – och det blir kanske bäst i första omgången. Jag har tittat på Sjöcaféet och det verkar bra. Alltså kl 12 lördagen den 7 juni ses vi där och ett bord kommer att vara reserverat. Vi ska beställa vegetarisk lunch tre veckor i förväg. Vill du ha det så meddela mig i god tid. Annars är det en vanlig brickservering. Jag talade nyss med Bosse i telefon och han kommer gärna dit i sällskap med Maj-Britt som nu är rullstolsbunden. Men de kan inte komma tolv utan vid halvtvå tiden. Jag antar att de då redan intagit lunch någon annanstans. Sjöcaféet ligger på Djurgårdssidan till höger mot Vasamuséet när man kommer över Djurgårdsbron i Stockholm.

Kom med synpunkter och idéer! Dela med er genom att klicka på ”svara alla”!

Ha det bra!

Sten MY

webbsideredaktör