2014-06-01

Hej alla kusiner och barn!

Nu är det dags att titta på hemsidan igen. www.josefochelsa.se

Det har hänt en del sedan sist. Jag har fått ljudfiler från Inger så nu kan vi lyssna till sång och pianoakompanjemang från Josef och Bosse på Josefs sida och en ljudfil med 12 minuters kaffesnack från 1954 på Elsas sida. Fantastiskt att höra deras röster från en gången tid. Ingen av oss var ens i tonåren på den tiden. Några inte ens födda. Margaretas sida har kompletterats med ett släktträd så nu kan vi få översikt över kusinbarn och deras barn. Bosse har bidragit med en rolig historia.

Det ska bli roligt att träffas på lördag. Jag har bokat ett bord för 10 personer på Sjöcaféet vid Djurgårdsbron i Stockholm kl 12 den 7 juni. Det ligger på Djurgårdssidan ner mot Vasamuséet. Välkomna! Vi prövar med bara kusinerna först och Bosse och Maj-Britt beräknas komma vid halvtvåtiden. Jag har gjort ett häfte i färg med 140 A4 sidor utskrivna från släktsidan. Jag tog det viktigaste. Bosse har ju sagt att han ville ha ett för att begrunda det han sett på Magnus dator. Det passar väl bra inför 90-årsdagen som han inte vill bli uppvaktad på...

Jag har funderat på om jag skulle lägga till en plats med foton från ”kusinträffar” som inträffat sedan sist. Inger och jag, Magnus och Cecilia, Lars-Olof och Barbro... kanske flera men jag vet inte.

Kom med synpunkter och idéer! Dela med er genom att klicka på ”svara alla”!

Ha det bra!

Sten MY

webbsideredaktör