2014-06-24

Hej alla kusiner och barn!

Nu är det dags att titta på hemsidan igen. www.josefochelsa.se

Det har hänt en del sedan sist. Kusinträffen blev lyckad och det kom en hel del idéer. Bland annat har vi tänkt skicka gratulationskort till Bosse individuellt som en överaskning till hans 90-årsdag den 10 juli. Skickar vi alla den 9:e så blir det en bra effekt – eller hur?

Josef och Elsas gravplats ska ha underhåll som kostar från nästa år. Det finns olika valmöjligheter som framkommer av den prislista som jag skickade ut tidigare från Västervik. Vad säger ni om 535 kr grundskötsel (det blir väl att de plockar bort skräp bl.a.) 136 kr för vårblommor, 170 kr för sommarblommor (det står tomt annars hela sommaren) och 40 kr för ljung till hösten. Alltså 881 kr nästa år som kommer att öka med några procent varje år?? Det ska betalas efter nyår i så fall men överenskommas nu till hösten. Ser man på webbplatsavgiften borde det tillsammans bli 1200 kr årligen ungefär som fondavgift som jag kan betala räkningar från. 120 kr per kusin och år eller lite mer om inte alla vill betala. Meddela mig om du är beredd/inte beredd att betala den avgiften så får vi justera efteråt.

Hemsidan har nu kompletterats med bilder från Bosses album och bilder från kusinträffen. Det blev en hel del. Bosse fick tre sidor, ungdomen, vuxentiden och ålderdomen. Elsas, Karins, Veras, Margaretas sidor har fått nya bilder av bekvämlighetsskäl tillagda på slutet eller i en länk. Bosse hade i sitt album två dikter som Gunnar hade fått tryckta från 1930-talet och de finns som en länk på Gunnars sida. Varsågod att botanisera.

Sommaren kräver min uppmärksamhet nu med floraväktaruppgifter så jag tror inte jag hinner titta på de gamla breven och lägga in utdrag nu. Vi får se till hösten.

Kom med synpunkter och idéer! Dela med er genom att klicka på ”svara alla”!

Ha det bra!

Sten MY

webbsideredaktör